Kaross:
Allt förändras och när jag satte ihop 245:an så  trodde jag aldrig jag skulle montera en backkamera på den, men det har jag gjort nu.

En liten söt kameralins med samma blanka svarta yta som nummerbelysningen.

Det vita mellan linsen och plåten är en packning i vitt skinn, tillverkad av en urklippt bit ur en OMP handske som jag haft när jag kört rally.

Klicka på bild för större foto: Rullgardin över bagageutrymmet.

Klicka på bild för större foto: 12 Voltsuttag höger bak i bagaget.

Klicka på bild för större foto: Under locket i bagaget, slutsteg och allehanda prylar, gammalt foto, baklyset är borta nu.

Klicka på bild för större foto: 12 voltsuttag vänster fram i bagaget.


Kaross:
Alla rutor är helt nya och specialgjorda med en extra bronstoning, alla rutor utom framrutan som är gröntonad med en solskyddsrand i överkant. Framrutan är den sista modellen som kom runt 1990 med en integrerad gummilist, väldigt mycket smidigare än den gamla modellen med clips. Listen runt bakrutan är från -88 års modell och saknar krom/lackad spännlist, likaså bakre sidorutorna som har den senaste modellen av list med inbyggd dränering. Kofångarna och  sidolisterna kommer från en -93.a, koffertluckehandtaget är den nya modellen. Volvos Galaxy 7x16" fälgar med 205/55 däck.

Alla lister, kofångare och dylikt som ska vara svart är lackerat blanksvart med klarlack.

Klicka på bilden för en stor bild om du vill se detaljer.
Klarlack på nummerskyltarna funkar bra, så inte myggen fastnar när man backar.
Klicka på bilden för en stor bild om du vill se detaljer.
Insynsskyddet monterat. Ger den gamla bilen en lite modernare känsla. Helröda bakljus passar fint, det vänstra är dock trasigt på bilden.
Det gjorde inget gott i mitt högra knä när det gick sönder heller.
Klicka på bilden för en stor bild om du vill se detaljer.
Det har skvätt lite... Bilen är sprutad under med sånt som är på nya bilar, någon form av gummi som sitter etterjävligt jämfört med tectyl.Klicka på bilden för en stor bild om du vill se detaljer.
Hålrumstectyl inuti dörrar och balkar har det gått åt runt 10,5 liter av hittills. Ja, det är lite kladdigt i början.