Inredning 2017:

Allt förändras och även Inredningen. Numera har Luisi "Stig Blomqvist" moccaratten fått ge vika för en Luisi träratt med tutknapp till en R-Sport ratt. Det sitter en R-Sport turbotrycksmätare i panelen.

Kommande projekt: Hoppas inte det kommer mer idéer.

Nya foto inlagda 11/6 2017.lkappkörd! Inne i garaget? Helvete!

Musik från ett Micro-SD kort  med 375 låtar på via innebackspegeln ut i bilstereon.

Baksätet, där har jag aldrig åkt än.Innerbelysning modell 1993 monterad där fram ovanför framsätena.Det blev himla bra!Samma modell monterad i bagaget.


 
Lyser gör det med, man blir tårögd!


Klicka på bild för större foto: 12 Voltsuttag i baksätet.

Klicka på bild för större foto: Elhissar, inredning från sista 245an och elsystemet från en -91a, annars hade inte knapparna suttit i dörrhandtaget utan i mittkonsollen vid handbromsen.

Klicka på bild för större foto: Ostädat........

Luisi träratt med tutknapp till en R-Sport ratt.

Ett extra handskfack under instrumentbrädan (Kallas Polishandskfack) som har ett utblås från AC:n rätt in för att kunna kyla dricka.

Pioneer stereon har flyttat och numera sitter där en VDO Dayton med en massa finesser, som inte används i vanlig ordning. Det blev inte 8 högtalare, det blev bara 4 högtalare, en i varje dörr.


Innerbackspegel med finesser är nu monterat, se nedan med förklaring under varje foto, det finns även GPS men den fungerar inte ännu.

Den blir skitig eftersom det är en pekskärm.Tonad med autoavbländning i glaset.Backkamera, så ser det ut när man lägger i backen, det är garageportarna som syns.

Huvudmenyn när man startar backspegeln. 

 

Bluetooth för handsfree till mobilen, inkopplad i bilstereon via AUX så ljudet går ut i bilhögtalarna.

Dashcam som filmar när man kör och drar man med handen från vänster till höger 2cm från spegeln utan att röra den så knäpper kameran av ett foto. Det är motorhuven som syns i backspegeln.

USB-ingång så man kan titta på film, foto eller lyssna på musikinkopplad i bilstereon via AUX så ljudet går ut i bilhögtalarna. MHL inkoppling som gör att man kan spegla mobiltelefonen i backspegeln och se och göra allt som finns i telefonen även i backspegeln.


Inredning 2003:

Inredningen kommer från en -92:a, instrumentbrädan är från -93, elsystemet från -92, Luisi "Stig Blomqvist" moccaratt, träpanel från en -93 Classic, Mittarmstöd med mugghållare, Läderdamask runt växelspaken, Air-Condition

Pioneer stereo, 8 högtalare är det tänkt det ska bli, en i varje dörr, två på instrumentbrädan och 2 i sidostyckena bakom bakdörrarna.

Car-Gard 950S Larm, elfönsterhissar runt om, c-lås på samtliga dörrar, elspeglar med inbyggd värme i glasen

2003-års kommande projekt: Kylning från AC:n till handskfacket för att kunna kyla dricka. CD-Växlare och relästyrning så man kan hissa upp sidorutorna med fjärrkontrollen till larmet.