Foto tagna i Mars 2007:

Så här har den stått sedan november 2005 nu. Bilderna är klickbara för en större bild. Träpanelen satt i 240 Classic -93. Luisi Träratt. Nokia handsfree med sekretesslur. Handsfree genom bilhögtalarna. Sidorna är inte polerade ännu. Lister och kofångare ska lackeras, frågan är i vilken färg? Det är inte helt klart ännu, så det är ju lite skitigt och dammigt ännu. Det är slangen till spolarmunstycket som hänger ner.Innertaket har min mamma sytt, det blev skitfint, fast det ska sträckas upp en gång till innan jag monterar solskydd osv.Takantennen är en tillbehörsantenn till Volvo V40 med både FM och GSM-mottagning, Kostade 1850kr ny på Volvo. 
På taket ligger sidolister och grill i väntan på lackering.Extra handsfack, så kallat "Polis handskfack" med utlopp från AC:n rätt i, perfekt att kyla pilsnern på sommaren.
Jag vet det inte är en TDI, men jag tyckte märket var snyggt och passade bra där. Nya H4 Insatser monterade i varmgalvaniserade hållare.Nya blinkersinsatser med USA Glas.
Slangen går in till luftburken, så mycket grejer i vägen för luften så jag satte dit den så motorn får lite luft.
Oljekylaren är en Setrab 13-raders. Innanför oljekylaren sitter en elfläkt från en BMW M3. 
Det svarta på golvet är en ny skyddsbalja i plast som monteras under motorn.Inte lätt att se, men rutorna är extra bronstonade från tillverkning, rutorna är helt nya runt om.Den blev hyfsat blank i lacken när jag polerade den. Lagt på vax med maskin 3 gånger samt lackförsegling 4 gånger, tog en vecka.